ARGUS PUNKT NU

... startades 6:e juli 1997 som en hyllning till det skrivna ordet.

... gör litteraturen så populär som den var på Olof von Dahlins tid med föregångaren Then Swänska Argus.

... har funnits som tidskrift, bokportal, skrivarportal, lyrisk poesiwebbplats, forum och mycket annat.

... är idag en plats för att publicera egna texter. Ingen inloggning, inget krångel, bara att skriva och bestämma hur sidan ska se ut.

VILLKOR

  1. Bryt inte mot svensk lag. Till exempel får du inte uppmana till brott, skriva stötande/trackaserande texter eller förtala någon.
  2. Publicera enbart texter som du har skrivit själv. Ange källa om du citerar. Texter som publiceras går inte att redigera. Genom att skicka in en text, ger du Argus rättigheten att publicera texten på webbplatsen samt på
  3. Andra får redigera och förfina dina texter på Argus. Alla texter som skrivs här, kan redigeras av andra medlemmar. För att redigera/förfina en annan medlems text, måste Argus verktyg för detta ändamål användas. Det är alltså förbjudet att kopiera andras texter och klistra in som ny text. Det är också förbjudet att mångfaldiga texterna utanför Argus punkt nu utan författarens godkännande.
  4. Vi lagrar dina personuppgifter. Skriver du in ditt riktiga namn och/eller anger din e-postadress, så kommer den att lagras. Du styr alltid vilka personuppgifter som vi har lagrade om dig - läs integritetspolicyn.